torsdag 25 juni 2009

Profil - PJ

Nu börjar vi här på bloggen beskriva spelarna i truppen... Och vem ska vi börja med om inte våran skyttekung Peter Johansson, aka PJ, aka Stjärten, aka Meat!

Peter är inte född på MB men har under långa perioder hängt med kaptenen i MB Chrille på hooden där dom tillsammans gjort livet osäkert för alla som var svagare än dom...

Efter han flyttat från föräldrahemmet drog han sig när MB och flyttade till Moröhöjden där han bodde ett par år med sin gamla tjej men framför allt tränade han upp sin livsfarliga hund Tyson att slita sina motståndare i stycken likt sin husse!


Tyson

Som spelare har Peter blommat ut till den klassiska 9:an! Stark bollmottagare som gillar att använda huvudet både ute på planen, i boxen så väl som i sovrummet där han planerar och utför avancerade sexlekar in i minsta detalj!

Han är livsfarlig i straffområdet och missar aldrig ett läge!
Inför årets cup har PJ valt ett annat träningsupplägg än dom andra spelarna, ist för att dricka öl och köra bög-boll har Peter tränat styrke för hela slanten! För efter förra årets media uppmärksamhet fick han mycket kritik för sin vikt! Så i år kan ni vänta er ett 8-pack på magen och en hel del spektakulära mål från MB-Hoodens alldels egna målkung
Peter Johansson
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar