onsdag 29 april 2009

Efter en dag av långa och många telefon konferanser, en flygtur till Barcelona för att scouta lite,
intervjuer inför Falket Cup o.sv sitter jag nu äntligen framför en dator och kan informera er att silly season går framåt.
Idag under en ovan nämnd telefon konferans kom vi väldigt nära en muntlig överenskommelse med ännu en världsstjärna! Efter som ingeting är 100% klart kan jag bäst utan att säga hennes namn beskriva henne så här:

Nu är ju inget klart, mest p.ga av att damen i fråga insisterade på att henns "tjejkompis" också skulle få kontrakt... Vi sitter fortfarande i förhandlingar och ibland får man ta det onda med det goda!
Och om denna drömvärvning som jag fortfarande inte kan namnge skulle gå i lås betyder det inte att vi har nått våran kvot för damer i laget, snarare tvärtom vi har fått blodad tand efter allt visat intresse om kommer med all säkerthet som samme utryckte det ha en "tryout" om tillfälle ges.

Som ni har märkt så har den eminente skribenten Samme Ärr klivit in och börjat blogga, men vi kommer att presentera fler bloggare och gästbloggare i framtiden, då vi måste hålla uppe kvantiteten och kvaliteten som den bästa bloggen inför Falket Cup!

Peace & Kärlek
//Chrille

1 kommentar: