onsdag 29 april 2009

Fick tag på don chrille idag... vår lagkapten och eldsjäl. Samtalet lät ungefär såhär:

Hur ser laget ut i år, vilka är klara?

-Vi kan väl säga att stommen från förra året är med. Vi bara ska finjustera några positioner och göra truppen bredare så vi orkar vinna, göra ännu mer mål och vinna mer överlägset (om möjligt).

Nyförvärvpå gång?

Nyförvärven är inte många, men dom kommer att vara spelare som tillför något till laget! T.ex redan nämnda Peter Andersson som tillför elegans, bättrebjörklund som kommer med vilja och Anton Andersson som levererar yttersidor till både höger och vänster.Sen vill jag i nuläget inte säga något mer namn när vi ligger i förhandling med klubbarna!

Förluster?

Den enda som nog definitivt lämnar oss är den förre Barcaspelaren Andreas Rönnblom. Vilket givetvis är ett stort avbräck då han plockade mycket poäng för oss i fjol. Men utöver han har ingen vågat lämna MB Hooden!


Hur ser träningen ut?

Träningen kommer att fokusera på det vi är bra på. Så vi kommer att träna många pass när vi är bakis, och några där vi är lite fulla t.om! När vi drar till La Manga den 11 Juni så kommer vi att lägga mycket vikt på bänken och se till att våra redan deffade bröstmuskler blir ännu mer tydliga under matchuniformen i år.

Vilket blir det andra finallaget? (MB är ju redan klara för final)

-Vilka lag är med?

-Jadu, Andres Escobar Tribute Team, Kalmar FF, Falket IK, Hedmans Drängar, Warriors of the World United, Ukraina och Murbräckorna.

-Jasså? AETT är inte dom döda? Då får jag väl säga LA Galaxy!

-Dom är inte med

-Vadå inte med? ... Ääh jag säger väl falket då! Om dom undviker oss i semin...

-Det är ingen risk att ni är mätta efter de stora framgångarna ifjol?

-Det tror jag inte, vi är nog ännu mer taggade i år än förra året. Vii vill bli det första laget i historien att vinna back to back i falket cup!
Vi vet också att det blir tufft i år däför kommer vi att fortsätta vara lika ödmjunka som vi alltid har varit.

Det låter som att chrille är full av respekt för motståndet, men nog kan man ändå ana lite smygande optimism under all ödmjukhet?

/Samme

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar